Waarom Merlanduo

Waarom MerlanDuo?

Over MerlanDuo

MerlanDuo ging van start in Lier (Belgie) in 1986. In de eerste jaren organiseerden we vooral infoavonden, vaak in huiselijke sfeer. Uitgangspunt: Dankzij een doorgedreven persoonlijke benadering de juiste slaapoplossing vinden.

Het aanbod was in die beginjaren eerder beperkt, daarna breidde het zich stelselmatig uit. Het inzicht groeide dat verschillende lichaamsprofielen om verschillende oplossingen vragen.

Warm de winter in met merinowol!

Bekijk onze uitgebreide collectie wollen producten

Slaapadvies op maat

Wilt u slaapadvies over uw huidig bed? Wat is er nog goed? Wat kan beter? Wat zou de oorzaak kunnen zijn van uw slaapprobleem? Aarzel dan niet en vraag gratis en vrijblijvend advies aan een MerlanDuo slaapadviseur. Bellen, mailen of via het contactformulier.

Vrouw die slaapt op witte lakens en kussen
Stockholm-icons / Home / BedCreated with Sketch.

In harmonie met uw slaapkamer

Past uw nieuwe boxspring wel in uw slaapkamer? Hoe breed en hoog mag het hoofdbord zijn? Welke stoffen en kleuren passen het beste in uw slaapkamer? Wilt u de stoffen ook graag voelen? Vraag dan tot vijf stofstalen naar uw keuze aan. We sturen ze dezelfde dag nog naar u toe.

Stockholm-icons / Home / Flower#3Created with Sketch.

Het schone-laken-gevoel

Een goed ventilerend bed is onontbeerlijk voor een comfortabele en gezonde nachtrust. Met onze merinowollen onderdekens, dekbedden en hoofdkussens ervaart u elke nacht weer dat heerlijke droge schone-laken-gevoel.