Waarom MerlanDuo?

De slaapspecialist bij u thuis

Slaapadvies op maat

Wilt u slaapadvies over uw huidig bed? Wat is er nog goed? Wat kan beter? Wat zou de oorzaak kunnen zijn van uw slaapprobleem? Aarzel dan niet en vraag gratis en vrijblijvend advies aan een MerlanDuo slaapadviseur. Bellen, mailen, via het contactformulier of onze chatlijn: Hij komt ook graag bij u langs om de situatie ter plaatse in te schatten.

Maak een afspraak

In harmonie met uw slaapkamer

Past uw nieuwe boxspring wel in uw slaapkamer? Hoe breed en hoog mag het hoofdbord zijn? Welke stoffen en kleuren passen het beste in uw slaapkamer. Wilt u de stoffen ook graag voelen? Vraag dan tot vijf stofstalen naar uw keuze aan. We sturen ze dezelfde dag nog naar u toe.

Het schone laken gevoel

Een goed ventilerend bed is onontbeerlijk voor een comfortabele en gezonde nachtrust. Met onze merinowollen onderdekens, dekbedden en hoofdkussens ervaart u elke nacht weer dat heerlijke droge schone-laken-gevoel.

Welke matras is perfect voor u?

Zelfs een hangmat ligt de eerste tien minuten best wel fijn. Door rekening te houden met een aantal objectieve parameters, uw wensen en voorkeuren komen we al een heel stuk verder. Heeft u een minuut of twee de tijd? Doe dan nu de test en ontdek welke matras voor u het meest geschikt is. Proefliggen doet u bij u thuis, wel 100 dagen lang. Bent u toch niet tevreden, dan ruilen we uw matras kosteloos om voor een alternatieve keuze.

Klik hier: matrassenkiezer

Menslievende prijzen

Een lage kostenstructuur leidt tot lage prijzen. Bekijk onze uitstekende voorwaarden in de webshop.

Over MerlanDuo

MerlanDuo ging van start in Lier (Belgie) in 1986. In de eerste jaren organiseerden we vooral infoavonden, vaak in huiselijke sfeer. Uitgangspunt: Dank zij een doorgedreven persoonlijke benadering de juiste slaapoplossing vinden.

Het aanbod was in die beginjaren eerder beperkt, daarna breidde het zich stelselmatig uit. Het inzicht groeide dat verschillende lichaamsprofielen om verschillende oplossingen vroegen.

De slaapadviseur bij u thuis

In 2005 waren er al een honderdtal slaapadviseurs actief in België en Nederland.

Ook vandaag kan u nog steeds beroep doen op gratis slaapadvies aan huis door één van onze adviseurs. Daarnaast benutten we ook graag de mogelijkheden voor advies online die de nieuwe media ons bieden.

Merlanduo Maison & Jardin

3 Comments

 1. Johan Vandewalle-Reply
  30/12/2018 at 17:13

  We kennen het kasjmier deken al 14 jaar en kunnen niet meer zonder. Hebben een camper en zijn er nu ook twee op maat gaan bestellen om ook daar het slaapcomfort van thuis te hebben. Zeer vriendelijk ontvangen en zelfs mee gaan meten, prijs valt super mee want geen meerprijs voor maatwerk. Zeker aan te bevelen.

 2. Roelof Lok-Reply
  27/12/2020 at 15:37

  Goedemiddag,

  In 2006 hebben we 2 1-persoons matrassen gekocht. Graag zouden we dezelfde maar dan 1 2-persoons van 160×200 bestellen. Kunnen jullie nog terugzien welke dat toen geweest is? Ons adres was destijds Prinsenstraat 84, 2411TS Bodegraven. Op naam van Lok / Bouwman.

  • Sooi Van Bostraeten-Reply
   13/03/2021 at 11:30

   Beste,

   Ik vind deze boodschap nu pas tussen een lange rij spammails terug. Excuus daarvoor. Allicht hebben jullie ondertussen een andere oplossing gevonden, maar moest dat niet het geval zijn, jullie kozen toen voor de matras “prestige”. Vandaag is dat de Sirius firm. Je kan die matrassen online bestellen via deze link: https://merlanduo.eu/winkel/sirius-firm/
   Indien je online bestelt, mage je kortingscode MGKJSI (hoofdletters) toepassen voor een extra korting van 10% wegens de laattijdige reactie.
   Nogmaals excuus, en een fijn weekeinde.
   Met vriendelijke groet,
   Peter

Leave A Comment

WordPress spam blocked by CleanTalk.