Privacy Statement

Beste bezoeker/klant,

Uw persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van MerlanDuo. Uw gegevens worden gebruikt voor uw bestelling en worden nooit aan derden verstrekt waardoor uw privacy gewaarborgd wordt.

Alle informatie die u op onze website aan ons verstrekt (zoals ingevulde formulieren) worden bewaard en gebruikt voor de opvolging van de bestellingen en verdere communicatie en/of opvolging door onze klantendienst. Uw e-mailadres kan ook gebruikt worden voor marketing-en servicedoeleinden. Persoonsgegevens ingevuld in formulieren zoals de matrassenkiezer, de boxspringconfigurator en andere worden enkel gebruikt voor het genereren van het beste op maat gemaakte product, berekend a.d.h.v. aantal parameters d.m.v. een algoritme. Deze gegevens kunnen voor de bezoeker mogelijk gevoelig van aard zijn, zijn strikt vertrouwelijk en worden niet gedeeld of verkocht aan derden. Deze gegevens worden bewaard door MerlanDuo, enkel en alleen voor klantopvolging.

Op verzoek verlenen wij aan onze klanten toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Verder bieden wij aan de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen ontvangen hebben, te verbeteren. Voor inzage, rectificatie of verzet op genoemde informatie of wijziging, beperking, overdracht of verwijdering van uw persoonlijke gegevens kan u met ons contact opnemen via E-mail: info@merlanduo.eu of telefonisch op gratis nummer: in Nederland: 0032 3 297 13 80| in België: 03 297 13 80

De klant/bezoeker (de ‘betrokkene’) heeft recht op rectificatie, verzet en inzage van zijn/haar persoonsgegevens.

De betrokkene heeft het recht onder de GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming) om vergeten te worden, het recht op overdraagbaarheid van zijn data (dataportabiliteit), het recht de verwerking te beperken, en het recht bezwaar te maken tegen bepaalde verwerkingen. De betrokkene heeft altijd het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van zijn gegevens voor directe marketingdoeleinden, bijgevolg mogen zijn/haar gegevens niet meer voor marketingdoeleinden worden verwerkt. Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via E-mail: info@merlanduo.eu of telefonisch: in Nederland: 0032 3 297 13 80| in België: 03 297 13 80

MerlanDuo past profiling toe op zijn website: bezoekers worden gegroepeerd op basis van klikgedrag. Dit met bedoeling om een optimale online klantenservice en klantvriendelijkheid te garanderen, om de klant gemakkelijk te maken in hun zoektocht door het vertonen van relevante aanbiedingen, e-mail marketing campagne en (nieuws)brieven. Dit heeft geen  verdere nadelen noch rechtsgevolgen voor de bezoeker. De bezoeker heeft het recht om op ieder moment hiervan af te zien.

MerlanDuo gebruikt Google Analytics om te doen aan tracking op zijn website. Dit met de bedoeling om gebruiksvriendelijkheid en goede service te garanderen voor zijn bezoekers. Gegevens die wij verzamelen, verwerken en opslaan met Google Analytics (‘Google Analytics-gegevens’), zijn beveiligd en blijven vertrouwelijk. Deze gegevens worden gebruikt om de Google Analytics-service te onderhouden en beveiligen en om essentiële systeembewerkingen uit te voeren. Daarnaast worden deze gegevens in zeldzame gevallen, zoals is beschreven in het privacybeleid van Google, voor juridische kwesties gebruikt. Gegevens worden enkel gebruikt voor Google Analytics en worden niet gedeeld met Google om producen & services van Google te verbeteren, benchmarking, technische ondersteuning en Google accountspecialisten, salesexperts of andere doeleinden van Google. Google kan in geen geval persoonsgegevens van de betrokkene gebruiken voor eigen doeleinden. De DPA (‘Amendement Gegevensverwerking’) van Google is door MerlanDuo aanvaard op 14 mei 2018 Meer informatie. MerlanDuo is gevestigd in een lidstaat van de Europese Economische Ruimte en valt onder het territoriale bereik van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). MerlanDuo heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten voor het gebruik van Google Analytics. In overeenkomst met Google betreffende diens beleid inzake gegevensbehoud van Google Analytics werd de de tijdsduur ingesteld op 26 maanden opdat de gegevens op gebruikersniveau en gebeurtenisniveau die zijn opgeslagen door Google Analytics worden verwijderd van de servers van Google Analytics.

Conform de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) worden de IPv4-adressen van bezoekers (beschouwt als persoonsgegevens) anoniem gemaakt (anonymize IP) door het laatste octet van het UP-adres van de websitebezoeker te verwijderen. Dit gebeurt in het tijdelijk geheugen, nog voordat het IP-adres door Google wordt opgeslagen.

Deze website gebruikt Google Analytics cookies zodat we de beste gebruikerservaring kunnen garanderen voor onze bezoekers. Cookie informatie wordt opgeslagen in uw webbrowser en bevat functionaliteiten zoals het onthouden van uw voorkeuren of uw gegevens als u de website opnieuw bezoekt. Het helpt ook het MerlanDuo-team te begrijpen welke onderdelen van de website u het meest interesseren en nuttig vindt. MerlanDuo maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Elke bezoeker heeft de mogelijkheid zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief op onze homepage of bij bestelling op onze webshop, elektronisch, via het contactformulier, bestelbon of via E-mail. De klant/bezoeker heeft de optie om dit niet te doen. De klant/bezoeker kan op elke moment hiervan af zien door met ons contact op te nemen.

 

Het MerlanDuo-team.

Comments are closed.