Matrassen testen in de toonzaal

 

En daar ligt u dan. In de toonzaal van een beddenzaak. Op uw rug. Met uw kleren aan. De verkoper verzekerde u dat u zelfs uw schoenen niet uit hoefde te doen. U denkt na. Deze matras ligt anders. Maar ligt hij beter? Uw partner kijkt gespannen toe. U moet dadelijk een beslissing nemen. Een zware verantwoordelijkheid. Straks zullen jullie tien jaar lang op één van deze matrassen slapen.

De verkoper glimlacht u toe. ‘En hoe ligt deze?’ ‘Niet slecht,’ zegt u. Dat heeft u daarnet bij die vorige matras ook al gezegd. ‘Maar welke ligt het beste?’ Er wordt een antwoord van u verwacht. U ziet het aan de blik van de verkoper. U ziet het aan het gezicht van uw partner. U twijfelt. De spots aan het plafond schijnen in uw ogen en uw voeten tintelen in uw schoenen. U komt moeizaam overeind. Niet gemakkelijk om dat in een toonzaal op een waardige manier te doen. ‘Misschien toch de vorige,’ zegt u. Want u moet iets zeggen. Wat zal die verkoper anders van u denken? Dat u niet in staat bent om het verschil te voelen tussen een goede en een slechte matras?

‘Goed,’ zegt de verkoper. ‘Dat is een duidelijk verhaal. Als u met me meekomt, maak ik de verkoopovereenkomst voor u op.’

Wilt u op deze manier uw keuze maken? Of zullen we uw nachtrust ernstig nemen, en op een objectieve manier bekijken welke matras naar alle waarschijnlijkheid het beste bij u past? En zullen we u dan honderd dagen de tijd geven om te bepalen of de theorie overeenkomt met uw gevoel? Zullen we samen de correcte matras voor u uitzoeken, die lekker ligt voor de volgende tien jaar?

Maak dan gebruik van de matrassenkiezer

En klik hier

Leave A Comment

WordPress spam blocked by CleanTalk.