Een matras die voor iedereen perfect is. Kan dat?

Waarschijnlijk niet. Net zoals een kostuum niet voor iedereen perfect kan passen of één enkel recept nooit het lievelingsgerecht van de hele wereldbevolking zal zijn.

Het menselijk lichaam kent vele vormen (kijkt u maar eens om u heen, dan begrijpt u meteen wat ik bedoel), en al die verschillende mensen hebben ook nog eens verschillende voorkeuren, wensen en aandachtspunten. De ene heeft vaak last van de schouders, de andere heeft regelmatig nekpijn, en nog een ander staat elke ochtend op met lage rugpijn.

Wil dat zeggen dat in een tweepersoonsmatras altijd twee éénpersoonsmatrassen moeten liggen? Neen, dat hoeft niet. Het is ook perfect mogelijk om uit een veelheid van mogelijkheden de matras uit te kiezen die voor beide partners geschikt is. Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen lukt dat niet.

Wat dan met de veelheid aan ‘unieke’ matrassen die vandaag de dag online aangeboden worden? Vaak onder het motto: ‘We bieden maar één matras aan omdat het de beste van de wereld is. Zijn die dan niet oké? Jawel, de meeste daarvan zijn allicht oké. Ze zijn alleen niet voor iedereen oké. Misschien zijn ze aanvaardbaar voor tachtig procent van de bevolking. Helaas zal de overige twintig procent ze achteraf als een miskoop beschouwen. En nooit zullen ze zo goed voor u zijn als een matras die naar jouw profiel werd uitgekozen.

Overigens zijn er erg veel van die ‘beste matrassen ter wereld’ Kan dat er eigenlijk niet maar één zijn?

Besluit: De matras die voor iedereen perfect is, bestaat niet. Om tot een juiste keuze te komen, kan u maar beter rekening houden met uw profiel, uw voorkeuren en uw wensen.

 

Klik hier om uw matras te vinden via de matrassenkiezer

One Comment

  1. Marjan-Reply
    17/07/2017 at 13:36

    Fantastisch bed!

Leave A Comment

WordPress spam blocked by CleanTalk.